Cea de-a treia ediţie a Transylvania Horse Show a avut loc în perioada 24-26 mai, în localitatea sibiană Prod şi a găzduit trei tipuri de competiţii: Campionatele Balcanice de Proba Completă (Balkan Eventing Championship), Concurs Complet Internaţional (CCI) şi Concursul Internaţional Universitar – “Cupa Naţiunilor pentru Studenţi” (“AIEC Student Riders Nation Cup – România 2013), organizat în colaborare cu Association International des Etudiants Cavaliers (AIEC).

Potrivit organizatorilor, Bulgaria a câştigat Campionatele Balcanice de Probă Completă la Transylvania Horse Show 2013.

Miroslav Iliev (punctaj 59,42), reprezentul Bulgariei, a câştigat, cu calul Lazuren, medalia de aur la Campionatele Balcanice de Probă Completă în cadrul celei de-a treia ediţii a Transylvania Horse Show.

Locul doi la Campionatele Balcanice 2013, la o diferenţă de 6,08 puncte, a fost ocupat tot de un reprezentant al Bulgariei – Ivan Dobrev (punctaj 65,50), campionul de anul trecut la Balcaniada organizată in Turcia.

Reprezentantul României, Victor Bubău (punctaj 67,38), care a reprezentat România la Jocurile Olimpice în 2004, a ocupat locul 3, cu calul Arcitic.

Campionatele Balcanice de Proba Completă sunt organizate anual, ediţia de anul trecut desfăşurându-se în Turcia, la Eskisehir. Probele din concurs au fost: dresaj, obstacole şi cross-country.

La disciplina Concurs Complet Internaţional (CCI 1*)

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cea de-a treia ediţie a transylvania horse show şi-a desemnat câştigătorii. viorel bubău, locul 3 la balcanice  cea de-a treia ediţie a transylvania horse show şi-a desemnat câştigătorii. viorel bubău, locul 3 la balcanice

Ultima oră

Comentariul meu