Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, cu sprijinul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, deruleaza in aceasta perioada campania de informare `PNDR in satul tau`. Campania presupune derularea unui circuit national de informare a beneficiarilor Programului National de Dezvoltare Rurala 2007-2013 (PNDR), precum si a potentialor beneficiari, privind derularea fondurilor europene. Universitatea Alma-Mater din Sibiu a gazduit marti o noua intalnire in cadrul proiectului.

Conform specialistilor locali dar si de la Bucuresti, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a platit pana in data de 14 martie suma de 4,81 miliarde de euro din fondurile alocate de Uniunea Europeana pentru PNDR. In total au fost peste 140.000 de cereri de finantare. Cat priveste Fondul European pentru Garantare in Agricultura (FEGA), in perioada 2007 – 2012 platile efectuare de APIA din FEGA au fost in valoare de 4,24 miliarde de euro, dintre care 3,65 miliarde de euro reprezentand plati efectuate in cadrul Schemei de plata unica pe suprafata.

Revenind la caravana de informare si la noii potentiali beneficiari, pana in acest moment specialistii in fonduri europene au vizitat peste 50 de comunitati din judetul Sibiu si au luatcontact cu peste 2000 de persoane. In perioada urmatoare campania va ajunge la

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

campanie `pndr in satul tau`  campanie `pndr in satul tau`

Ultima oră

Comentariul meu