Cea de-a treia ediţie a competiţiei “Şcoala MaST-Top” se desfăşoară la Sibiu, în perioada 30-31 mai, în incinta Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu şi a adunat nu mai puţin de 20 de şcoli şi licee care s-au înscris pentru titlul de Şcoală MaST TOP.

La nivelul fiecărei şcoli înscrise în competiţie au fost constituite unul sau două ateliere de inovare şi creativitate MaST. Un atelier este format din director/director adjunct sau profesor metodist/responsabil comisie metodică doi, trei profesori cu specializarea în domeniul MaST şi un număr maxim de 10 elevi.

Competiţia constă în prezentarea, în cadrul unei expoziţii, a rezultatelor proiectelor pe care elevii le-au realizat în domeniul matematicii, ştiintelor, informaticii şi educaţiei tehnologice. Proiectele MaST pot aborda orice tematică cu condiţia ca echipa să demonstreze că a fost necesară utilizarea mai multor discipline din aria MaST (matematică, fizică, chimie, biologie, informatică, educaţie tehnologică).

În urma jurizării, zece unităţi de învăţământ vor primi titlul de “Scoala MaST – TOP” şi o trusă MaST. Trusa va avea componentele necesare activităţii practice desfăşurate la orele de matematică, fizică, chimie, biologie, informatică şi educatie tehnologică.

Unităţi şcolare înscrise în competiţia „Scoala MaST-Top” 2013:

1. Scoala gimnaziala Apoldu de Jos

2. Scoala gimnaziala Turnu

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

20 de şcoli sibiene s-au înscris în competiţia “scoala mast top” ce va avea loc în perioada 30-31 mai  20 de şcoli sibiene s-au înscris în competiţia “scoala mast top” ce va avea loc în perioada 30-31 mai

Ultima oră

Comentariul meu