Publicat înInternațional

Filat despre Ghimpu: Este un frustrat si un mincinos!

By Andrei

Dupa ce Mihai Ghimpu l-a acuzat ca ar sta in spatele atacului asupra „Registru”, Vlad Filat i-a dat o replica. Liberal-democratul a declarat ca liberalul este un mincinos si un frustrat, iar toate afirmatiile sunt niste aberatii, transmite UNIMEDIA.

„Pot sa dau doar o calificare a declaratiilor pe care le face dlui deja de prea mult timp. In primul rand, este o aberatie. Dlui demonstreaza din ce in ce mai mult ca este un mincinos. In activitatea mea, in calitate de prim-ministru, am fost implicat plenar in protejarea institutiilor statului si banii publici. Acest lucru poate fi demonstrat foarte usor prin actiunile pe care le-am intreprins, inclusiv si in cazul Registru”, a mentionat liderul PLDM.

Filat spune ca pozitia adoptata de PL va costa. „Din pacate, cei care au luat decizii emotive la o anumita perioada de timp, nu au avut capacitate sa evalueze care vor fi consecintele. Acestea vor fi grave si vor presupune costuri politice pentru acesti actori politici. Eu sper ca intr-un timp foarte scurt, dl Ghimpu va reveni in albia fireasca de activitate politica si ca frustrarile pe care le are, din cauza problemelor interne din partid, le va inlocui cu argumente si propuneri”, a spus

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții