Cel mai popular concurs hipic internaţional din România, Transylvania Horse Show 2013 s-a desfăşurat în ultimul weekend, în satul Prod, comuna Hoghilag.

Competiţia i-a reunit la start pe unii dintre cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai echitaţiei la nivel mondial, dar a fost onorată de prezenţa unora dintre cele mai importante personalităţi internaţionale din domeniu.

Evenimentul de la Prod a inclus 3 tipuri de competiţii: Campionatele Balcanice, Concursul Complet Internaţional şi Cupa Naţiunilor pentru Studenţi. Circuitul a fost
format din 29 obstacole naturale din lemn masiv, arbuşti ornamentali, căsuţe în miniatură sau mese supra dimensionate ce vor fi distribuite pe o distanţă de 3650 m, în aer liber.

Printre invitaţii la Transylvania Horse Show s-au numărat celebrul inventator Mircea Tudor şi senatorul Viorel Arcaş,  ambii admiratori ai sportului ecvestru.

 Evenimentul la care au participat peste 70 de concurenţi din 19 ţări este organizat de Cross-Country Farm cu sprijinul Federaţiei Ecvestre Române şi al Federaţiei Ecvestre Internaţionale.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=vqpIE8o2j40]

Tags: comuna Hoghilag, în satul Prod, novatv medias, novatv.ro, TRANSYLVANIA HORSE SHOW 2013

Del.icio.us

TweetThis

Digg

StumbleUpon

Comments: 0 (Zero), Be the first to leave a reply!
You might be interested in this:

  • VIDEO: Chrysothemis Ilie a vernisat expoziţia de

    Citește mai departe pe: Nova TV Medias

    VIDEO TRANSYLVANIA HORSE SHOW 2013: Acum 20 de ani creşteam un cal în bucătărie  VIDEO TRANSYLVANIA HORSE SHOW 2013: Acum 20 de ani creşteam un cal în bucătărie

Ultima oră

Comentariul meu