Un tanar din judetul Ialomita a furat o mașină pe care o medieseanca a lăsat-o deschisa si cu cheile in contact. Toată scena petrecută la Mediaș, a fost văzută de soțul femeii care era în altă mașină parcată în spatele cele furate. Acesta a alertat poliția și totul s-a transformat într-o urmărire ca în filme.

Dupe ce a parcurs peste 50 de kilometri cu o viteza nebuneasca si a trecut prin mai multe filtre, hotul a fost prin la intrare in Sibiu. Sotii Ersheg au un magazin in Medias. Femeia a vrut sa duca ceva inauntru si nu si-a mai luat cheile din contact. Nici nu s-a gandit ca cineva ii poate fura masina in doar cateva secunde. Mai ales ca sotul sau era intr-o alta masina parcata chiar in spate. Pentru un tanar de 23 de ani a fost insa suficient.

”Sotia a trebuit sa dea ceva jos din masina si a uitat cheile probabil, nu stiu cum, le-a lasat in masina, in contact, pentru el a fost foarte simplu. Eu am vazut pe cineva ca fuge, sare in masina și pleacă în trombă cu ea. Atât am apucat să văd. Apoi m-am luat după el” a declarat Nicolae Erseg, soțul femeii păgubită.[nggallery id=1000]

Filtre peste filtre prin județ

Omul a sunat si la 112 si le-a spus politistilor pe unde a fugit hotul cu masina. Politistii au facut filtre in mai multe localitati, dar acesta a  trecut de toate. La intrare în Sibiu au fost puse două TIR-uri dea latul drumului și aici totul s-a încheiat.

”Am procedat la blocarea partii carosabile pentru imobilizarea conducatorului auto si a autoturismului. Conducatorul auto a trecut prin mai multe filtre din Medias pana la Sibiu si a fost reusita bararea si blocarea traficului, depistarea lui si incatusarea pe raza municipiului Sibiu”, a spus Ciprian Paroș de la Poliția Rutieră Sibiu.

Fără permis de conducere

În urma declanşării operaţiunii “Năvodul”, lucrători din cadrul  Politiei Municipiului  Sibiu – Biroul Rutier, au reuşit în scurt timp imobilizarea autorului aflat la volanul  autoturismului furat,  în zona DN14 , la ieşirea din municipiul Sibiu spre comuna Sura Mare.

Autorul a fost identificat,  I.N-A., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Ialomiţa, care nu poseda permis de conducere.

Prejudiciul a fost recuperat. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Mediaş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi a infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, autorul fiind reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă.

YouTube video

Politistii l-au retinut pe tanarul infractor si il vor prezenta Parchetului cu propunere de arestare preventiva.

[/SocialLocker]

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. 50 de KILOMETRI, nu de KILOMETRII

    Nu are ce cauta acolo un al doilea i, articol hotarat.