Un TIR cu haine turcesti s-a rasturnat, in aceasta dimineata, pe DN7, intre localitatile Boita si Talmaciu. Chiar daca marfa nu s-a imprastiat pe sosea, in jurul TIR-ului s-au adunat, la o jumatate de ora dupa producerea accidentului, mai multi membri ai comunitatii rrome din zona.

Traficul, pe Valea Oltului, a fost blocat in aceasta dimineata, dupa rasturnarea TIR-ului intr-o curba periculoasa de pe DN7. TIR-ul, incarcat cu haine, venea din din Turcia, iar soferul acestuia a intrat prea tare intr-o curba si a pierdut controlul autotrenului. In urma accidentului, soferul de rezerva al TIR-ului a ramas incarcerat in cabina autovehicului.

In TIR se aflau doua persoane – soferul masinii si schimbul sau, ambii de cetatenie turca. Unul dintre acestia a reusit sa iasa singur din cabina rasturnata, insa nu a reusit sa se inteleaga prea bine cu politistii care au venit sa cerceteze locul accidentului, pentru ca nu cunostea nicio limba de circulatie internationala.

Incarcerat in cabina

Cel de-al doilea sofer a avut nevoie de interventia echipajelor de descarcerare.

`Unul l-am gasit afara si celalalt a fost incarcerat, dar e constient, e policontuzionat. E constient, pare sa aiba leziuni usoare`, a explicat medicul SMURD Daniela Taranu.

Raspunzator pentru producerea accidentului se face soferul care

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

tir cu haine, rasturnat la talmaciu. “sacalii` s-au adunat in jurul lui  tir cu haine, rasturnat la talmaciu. “sacalii` s-au adunat in jurul lui

Ultima oră

Comentariul meu