Din cauza numarului mare de parlamentari si a bugetului restrans, multe dintre toaletele senatorilor si deputatilor au ramas fara hartie igienica. "E o treaba mai veche, de vreo luna. Noi avem 23 de ani vechime, dar nu am pomenit asa ceva. Asta e, se mai intampla si la case mari", spune o femeie de servici, citata de stirileprotv.ro.

Alesii sustin ca hartia igienica este o raritate in Parlament si ca au semnalat problema, e drept, ca nu de la tribuna. Cu hartia igienica sau servetele in mana se plimba si functionarii parlamentarilor. In toaletele folosite cu precadere de ei, cele necesare lipsesc de mult. In disperare de cauza, unii folosesc ce le vine la indemana, cum ar fi hartia din copiatoare. Este si motivul pentru care, dupa cum povestesc administratorii palatului, se infunda tevile si se strica instalatia. "E o situatie mai delicata, e criza, nu trebuie sa ne cramponam acum de servetele", crede Florin Iordache, deputat PSD. Colegul sau de la PDL Alin Popoviciu gaseste insa si formularea prin care sa faca haz de necaz: "situatia e maro spre negru".

In Palatul Parlamentului functioneaza acum 500 de grupuri sanitare, fiecare cu mai multe toalete.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

gura bate fundul. din cauza crizei, parlamentarii au ramas fara hartie igienica!  gura bate fundul. din cauza crizei, parlamentarii au ramas fara hartie igienica!

Ultima oră

Comentariul meu