Cea de-a şasea sesiune anuală de comunicări ştiinţifice cu tematică istorică a elevilor şi profesorilor din judeţul Sibiu are loc miercuri, 29 mai 2013, de la ora 13.00, în Cabinetul de Biologie al Colegiului Naţional „S. v. Brukenthal”.

Sesiunea se desfăşoară pe două secţiuni: elevi (orele 13-15) şi profesori (orele 15-16). Secţiunea „Elevi” cuprinde 12 comunicări realizate individual sau în echipă de un număr de 23 de elevi, dintre care 14 provin din Sibiu (10 de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal”, patru de la Liceul Teoretic „Constantin Noica”), iar nouă din Mediaş (şase de la Colegiul Tehnic „Mediensis”, trei de la Liceul Teoretic „Stephan Ludwig Roth”).

Participanţii vor fi evaluaţi şi clasificaţi de o comisie desemnată de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu, ocupanţii primelor două locuri urmând să reprezinte judeţul Sibiu, în luna iulie, la faza naţională a Concursului de referate şi comunicări ştiinţifice ale elevilor din învăţământul liceal, secţiunea Istorie.

La secţiunea „Profesori” şi-au anunţat prezenţa patru referenţi, cadre didactice ale Colegiului Naţional „Brukenthal”.

Tematica referatelor şi comunicărilor este variată, centrul de greutate căzând pe aspectele de istorie locală.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

faza judeţeană a sesiunii de comunicări ştiinţifice cu tematică istorică are loc la colegiul naţional brukenthal  faza judeţeană a sesiunii de comunicări ştiinţifice cu tematică istorică are loc la colegiul naţional brukenthal

Ultima oră

Comentariul meu