Evenimentul va avea loc luni, 27 mai, de la ora 12. Potrivit organizatorilor, un grup de cinci bicicliști călătoresc din oraș în oraș în ceea ce au numit “ștafeta ciclistă” iar luni ajung la Sibiu, mai exact în parcul Tineretului din oraș.

Sibienii iubitori ai mersului cu bicicleta sunt invitați să li se alăture celor cinci tineri și astfel să devină suporteri bicicliști.

Toți vor face un tur ciclist simbolic și recreativ, în parc, în sunetul clopoțeilor de bicicletă.

Echipa ștafetei naționale va pleca, apoi, spre următoarea destinație din traseul național, purtând ca ștafetă, mesajele și fotografiile de încurajare ale comunității, pe care le va culege de la suporterii și simpatizanții din comunitățile incluse în tur până la punctul terminus, Parcul Herăstrău din București, transmit organizatorii.

Echipa de cicliști a pornit din Oradea în 24 mai, urmând Bistrița, Alba Iulia, iar luni Sibiu. De la Sibiu, ștafeta va continua în Râmnicu Vâlcea și București, pe 29 mai, fiecărei localități fiindu-i dedicată câte o zi.

Simpatizanții pot lăsa mesaje de încurajate pentru persoanale care afectate de scleroză multiplă. De asemenea, pot participa la o tombolă. Detalii, aici.

foto: facebook.com

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

ștafetă ciclistă pentru bolnavii de scleroză multiplă: hai luni în parcul tineretului din sibiu pentru a susține cauza  ștafetă ciclistă pentru bolnavii de scleroză multiplă: hai luni în parcul tineretului din sibiu pentru a susține cauza

Ultima oră

Comentariul meu