Gaz Metan Mediaş n-a reuşit decât un rezultat de egalitate (scor 1-1) la ultima “reprezentaţie” în faţa propriilor suporteri, din actualul campionat, în compania unei echipe de tradiţie a fotbalului românesc (Rapid Bucureşti), dar care va lua drumul eşalonului secund din cauza neprimirii licenţei.

Cu şapte puncte pierdute pe teren propriu în “era Mulţescu”, medieşenii vor încheia sezonul pe o poziţie de la mijlocul clasamentului şi nicidecum pe locul 7, care le-ar fi adus tuturor bani mai mulţi din drepturile de televizare, dar şi prime de obiectiv.

Vineri seara, Mediaşul fotbalistic a avut parte, în sfârşit, de suporteri adevăraţi. Au fost însă cei ai echipei adverse, care au umplut peluza inclusiv de petarde şi fumigene ce au învăluit stadionul într-un fum gros (foto).

Marian Rada, antrenorul giuleştenilor a oferit explicaţii, la conferinţa de presă, pentru încrâncenarea elevilor săi, motivând că aceştia au dorit să respecte competiţia şi pe ei însăşi, ca jucători, nefăcând concesii niciunui adversar, în întreg returul. Una peste alta, “SMURD”-ul, aşa cum i se spune lui Gigi Mulţescu, a reuşit să-i salveze pe gazişti de la retrogradare, însă n-a prea rupt gura târgului, obţinând în cea de-a doua jumătate a campionatului doar cu un punct mai

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

obiective ratate de gazişti atât la fotbal cât şi la baschet  obiective ratate de gazişti atât la fotbal cât şi la baschet

Ultima oră

Comentariul meu