De multe spectacole bune, filme care merita vazute si concerte simfonice se vor putea bucura sibienii in acest weekend.

Cei care vor sa inceapa weekend-ul cu un film, pot merge la Arta pentru a vedea `Evil Dead /Cartea mortilor`, in regia lui Fede Álvarez, cu Jane Levy si Lou Taylor Pucci. In film o cabana ascunsa in padure devine scena scaldata in sange a unor intamplari de groaza, cand niste tineri il trezesc, fara sa vrea, la viata pe un demon dintr-o epoca indepartata. Cartea mortilor este mult asteptata reluare a filmului de groaza semnat in 1981 de Sam Raimi, sub titlul `The Evil Dead`.

Filmul va rula vineri, sambata si duminica, de la orele 14:00, 16:30. 19:00, 21:30, la cinema Arta. Pretul unui bilet este de 12 lei.

Tot de filme se pot bucura sibienii si la teatrul Gong, unde seria Cinefidel continua cu trei titluri: `In clasa`, `Vanatorii de capete` si `O afacere regala`.

`In clasa`, regizat de Laurent Cantet va rula vineri, 24 mai, de la ora 18:00, iar in distributie ii regasim pe François Bégaudeau, Angélica Sancio si Agame Malembo-Emene. Bazat pe romanul autobiografic omonim al lui Francois Begaudeau si castigator al Premiului Palm d’Or la Festivalul de la

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

weekend-ul aduce la sibiu filme, spectacole in avanpremiera si festivaluri de muzica simfonica  weekend-ul aduce la sibiu filme, spectacole in avanpremiera si festivaluri de muzica simfonica

Ultima oră

Comentariul meu