Grupul Rompetrol lansează a 5-a ediţie a programului naţional de responsabilitate socială „Împreună pentru fiecare”, destinat dezvoltării comunităţilor locale.

Până pe data de 2 iunie, ONG-urile, autorităţile locale, instituţiile publice, persoanelor fizice cu atitudine civică şi spirit antreprenorial pot înscrie pe site-ul programului www.impreunapentrufiecare.ro proiecte în domeniul sănătăţii sau al protecţiei mediului.

Noutatea ediţiei din acest an constă în adăugarea unui nou domeniu, cel al inovaţiei în sănătate şi mediu, cu o finanţare de 100,000 RON. Celelalte două categorii bugetare sunt de 15,000 RON (pentru proiecte educaţionale) şi 45.000 RON (pentru proiecte ce presupun renovarea şi dotarea unitaţilor medicale sau activitati de conservare şi mentinere a condiţiilor de mediu existente la nivel local).

Toate proiectele vor fi jurizate de o comisie mixtă foarmată din reprezentanţi Rompetrol şi specialişti din mediul ONG. La evaluare proiectelor de către juriu, se va avea în vedere motivaţia socială, numărul persoanelor influenţate de problema respectivă, numărul voluntarilor din comunitate care se pot implica în soluţionarea problemei. De asemenea, aplicantul trebuie să stabilească un parteneriat cu autorităţile locale şi să dovedească angajamentul comun pe termen lung pentru dezvoltarea şi păstrarea rezultatelor proiectului ce face subiectul aplicaţiei. De asemenea, toate proiectele înscrise vor putea fi votate pe

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

program naţional de responsabilitate socială, pentru proiecte în domeniul sănătăţii, educaţiei sau mediului  program naţional de responsabilitate socială, pentru proiecte în domeniul sănătăţii, educaţiei sau mediului

Ultima oră

Comentariul meu