Tanarul regizor Tedy Necula, in varsta de 24 de ani, a sustinut, vineri, un seminar motivational in fata a aproximativ 100 de liceeni din Sibiu. Elevii de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara “Terezianum` au aflat astfel cum sa fie regizorii propriilor vieti.

Tedy le-a povestit adolescentilor cum a fost atras catre lumea filmului de cand era, la randul sau, la liceu si isi imagina ca va lucra ca webdesigner, din cauza propriei dizabilitati, care il impiedica sa se deplaseze cu usurinta. In ciuda acestor obstacole, Tedy a reusit sa realizeze mai multe filme si campanii sociale. `Secretul este sa fii deschis la oportunitati si sa-ti pese de cei din jur`, le-a spus Tedy elevilor.

Andreea Voroneanu, antrenor voluntar in proiectul Zburd-Educatie prin coachig, i-a sprijinit apoi pe elevi, printr-o serie de exercitii interactive, sa-si spuna propria poveste. Printre lucrurile importante pentru ei, elevii au mentionat incredere, iubire, sinceritate, optimism, intelepciune, atentie, gandire pozitiva, altruism. `In 16 ani de cand predau la acest liceu, nu i-am vazut pe elevi atat de atenti si de insufletiti. Vrem sa mai repetam astfel de experiente`, a spus dna Daniela Dimoiu, profesor inginer si lider al proiectului Zburd-Educatie prin coaching in cadrul liceului.

Proiectul

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

povestea de succes a lui tedy necula, in fata elevilor de la terezianum  povestea de succes a lui tedy necula, in fata elevilor de la terezianum

Ultima oră

Comentariul meu