Noua Dreapta – filiala Sibiu, organizeaza sambata 25 mai Mitingul impotriva regionalizarii, federalizarii si dezmembrarii Romaniei.

Mitingul este autorizat de primaria Sibiu si se va desfasura in Piata Mare, in dreptul statuii marelui roman Gheorghe Lazar, incepand cu ora 14:00.
”Noua Dreapta considera ca judetul si municipiul Sibiu nu vor avea nimic de castigat de pe urma regionalizarii si avertizam totodata asupra faptului ca regionalizarea este un proces impotriva Romaniei si a poporului roman, un eufemism pentru federalizarea mascata a Romaniei si un proiect care va pune punct unui ciclu de un sfert de secol de lovituri si slabire a Statului National Român.
Noua Dreapta cheama toti sibienii la mitingul din Piata Mare pentru a respinge regionalizarea facuta de politicieni in contra intereselor nationale si pentru a impiedica astfel atomizarea „de jure” a Statului Roman”, se arată într-un comunicat al celor de la Noua Dreaptă.
La miting vor lua cuvantul Catalin Gutiu, responsabilul filialei Sibiu, av. Tudor Ionescu, liderul Noii Drepte, precum si alti membri ai conducerii nationale.

Ultima oră

Comentariul meu