Cultura şi evenimentele din cadrul Festivalului Zilele Culturale ale judeţului se mută în acest weekend în zona turistică a Sibiului, cunoscută şi promovată sub denumirea de Mărginimea Sibiului.

Astfel, în zilele de 25 şi 25 mai 2013, Zilele Culturale ale Judeţului Sibiu, cel mai mare proiect cultural al Consiliului Judeţean Sibiu, se vor desfăşura în toate oraşele şi comunele din Mărginime.

Sibienii şi turiştii sunt aşteptaţi la Gura Râului – care este comuna gazdă pentru Zilele Culturale ale Judeţului Sibiu, la Răşinari, la Jina, Sălişte, Sadu, Cristian, Tălmaciu, la Cisnădie şi la Sibiel pentru a descoperi atât cultura tradiţională autentică, cât şi frumuseţile naturale cu care a fost înzestrată această minunată zonă a judeţului Sibiu.

Deschiderea oficială a Zilelor Culturale ale Judeţului Sibiu, în Mărginimea Sibiului, are loc sâmbătă, 25 mai, ora 12.30, la Tălmaciu, unde, din faţa Liceului Johannes Lebel, o paradă populară va porni spre Căminul Cultural care va găzdui Festivalul „La Izvorul Dorului”.

Organizatorii au pregătit pentru acest week-end un maraton de evenimente culturale, de la proiecţii de filme documentare educative, care vor avea loc sâmbătă, 25 mai, de la ora 10, la Căminul Cultural din Gura Râului, unde vor fi prezenţi peste 500 de copii, la

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

în weekend ne distrăm la mărginimea sibiului, gazda festivalului zilele culturale ale judeţului  în weekend ne distrăm la mărginimea sibiului, gazda festivalului zilele culturale ale judeţului

Ultima oră

Comentariul meu