Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, în colaborare cu cei ai Inspectoratului Şcolar al judeţului Sibiu, au organizat vineri, 24 mai, etapa judeţeană a concursului cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”.

La concurs au participat 14 de echipe formate din câte 4 elevi, ce reprezintă instituţii de învăţământ de nivel gimnazial şi liceal din municipiul Sibiu, dar şi din Copşa Mică, Cisnădie şi Dumbrăveni.

Competiţia s-a desfăşurat la Baza Sportivă „Pompierul” situată pe strada Maramureşului din municipiul Sibiu.

„Este o competitie provocatoare. Proba practică a fost un pic mai dificilă, dar cred că ne-am descurcat, iar pentru proba practică nu prea am emoţii pentru că mă bazez pe echipa mea şi, în plus, noi cam ştim ce este de făcut pentru că este cel de-al doilea an în care participăm”, a spus unul dintre participanţii la competiţie înaintea intrării la proba practică.

Acest concurs reprezintă o activitate extraşcolară de pregătire a elevilor din învăţământul gimnazial şi liceal şi are caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv.

Competiţia are ca scop dezvoltarea capacităţii de percepţie a protecţiei civile ca ansamblu de activităţi cu caracter exclusiv umanitar, cunoaşterea şi aprecierea factorilor de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

56 de elevi din judeţ au participat la cea de-a cincea ediţie a concursului ISU „Cu viaţa mea apăr viaţa”  56 de elevi din judeţ au participat la cea de-a cincea ediţie a concursului ISU „Cu viaţa mea apăr viaţa”

Ultima oră

Comentariul meu