Accidentul a avut loc miercuri seară în jurul orei 21.50  în giratoriul de la intersecția Mihai Viteazu cu Calea Dumbrăvii. O tânără a fost rănită în urma impactului.

Din declarațiile martorilor la accident șoferul autoturismului Logan care a acroșat ATV-ul pe care se aflau două persoane, era băut. Acesta ar fi încercat să fugă de la locul accidentului. Poliția nu a confirmat această variantă.

În urma impactului, o tânără a fost azvârlită de pe ATV și a suferit răni, având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Se pare că Loganul nu a acordat prioritate ATV-ului în sensul giratoriu.

Urmăriți mai jos imagini video de la accident.

UPDATE – Poziția poliției

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.50, la intersecţia străzilor Calea Dumbrăvii – N. Olahus, s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări:

C. Octavian (55 de ani, domiciliat în localitatea Cristian), în timp ce conducea autoturismul pe str. Nicolae Olahus,  la intersecţia sens giratoriu cu str. Calea Dumbrăvii nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Cedează trecere” şi nu a acordat prioritate de trecere unui motociclul care circula în interiorul sensului giratoriu, condus de C. Dobrin (32 ani, domiciliat în localitatea Sadu), intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei, pasagere pe motociclu.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului auto rezultatul fiind de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Ultima oră

Participă la discuție

36 Commentariu

  1. L-am vazut de cateva ori pe nebunul ala trecand prin acel sensul giratoriu cu o viteza de cel putin 70-80. Si accelerand de se auzea in toata zona.
    Era inevitabil ca o data sa se intample ceva. Pacat ca fetei….

  2. Sa va spun eu cine e cel ce a condus atv-ul….un bisnitar care a fost si arestat pt ca falsificare de bani ..mai bine ramanea in puscarie a distrus o fata nevinovata…si inca ceva acel atv (quad care prinde o viteza impresionanta) nu are acte nu are asigurare…nici numere de imatriculare nu are …daca va lovea pe un participant la trafic si fuge spuneti voi de unde il luati…ramaneati cu paguba va spun eu… deci in concluzie circula ilegal pe drumurile publice…iar cel ce il conducea era un prost cascador care de fiecare data cand trecea pe lana un grup de oameni se dadea in spectacol ….DECI VA SPUN EU CA EL E 100% Vinovat …intrand cu o viteza foarte mare in sensul giratoriu

  3. cel mai dureros este ca atata sange rege poat avea unii,din surse apropiate am auzit ca nici pana la aceeasta ora cel care a provocat accidentul nu a dat un telefon sa se intereseze de soarta fetei..astia sunt oameni fara suflet,dar oare el are familie sau inima in el ?

    1. dar oare aceste surse apropriate sunt informate corect? starea fetei se poate afla doar prin telefon? oare parintii fetei au dispozitia de a raspunde la telefon in astfel de momente, sau asteapta sa se insanatoseasca fiica lor? conteaza sanatatea fetei despre care s-au scris informatii chiar si aici.

      1. parinti fetei s-ar fi dorit un telefon din partea soferului. Ar fi fost un gest frumos

  4. eu si prietenul meu i-am acordat primul ajutor. prietenul meu si-a rupt tricoul si l-am legat in jurul capului ca avea o rana foarte urata. eu am stat lanaga ea si am incercat sa vorbim dar ea nu raspundea si ii spuneam daca ma aude sa ma stranga de mana , iar aproape de fiecare data ma strangea cu putere. sper sa se faca bine si ma bucur ca am putut sa o ajut

    1. iti multumim de ajutor,intradevar in punga pe care am primito de la asistente la urgente am gasit o bucata rupta dintr-un tricou plina de sange hainele ei taiate,akuam ne rugam la Dzeu sa aibe putere sa se recupereze azi am reusit sa o vad de si situatia ei nu este roz e bn k operatia la coloana a fost un succes si implanturile puse i s-au asezat perfect p coloana,inca doua zile asteptam sa aflam dak o sa mai poata sa mearga:(

  5. eu sunt cel care a condus atv-ul si va spun foarte sincer am condus regulamentar si ptr necunoscatori cititi OUG 195/2002 si veti vedea ca ,casca pe atv nu este obligatorie,dar la cata rautate exista in oameni nu ma astept la altceva,de ce nu mi-a acordat prioritate si era totul normal,egal ca aveam sau nu viteza daca el respecta regulile de circulatie exceptand alcoolul

    1. atat timp ca circuli pe drumurile publice cu un pasager caruia nu ii oferi minimul de conditii de siguranta, esti direct raspunzator pentru viata lui. esti un imbecil ca te legi de textul de lege, in loc sa iti reprosezi ca nu i-ai dat o haina cu protectii si casca adecvata pasagerei. e ca si cum ai merge pe bicicleta fara maini pe mijlocul drumului. daca ti se pare tie ca OUG 195 te-a ‘scos’, esti un prost. sunt sofer, motociclist si biciclist, iar in momentul care mai raspund pentru o viata, se schimba situataia si legea nu ma scuteste de raspunderea care o am fata de inconstienta celui/celei caruia i s-ar parea misto sa mearga cu parul in vant, fara sa se gandeasca la posibile consecinte.
      multa bafta pe drumurile publice in continuare, daca tu consideri ca legea o sa iti tina partea mult timp de acum inainte!

  6. din surse sigure va pot spune k fata e intro stare grava ;la spital in cluj dar makar au reusit sa o stabilizeze si cu ajutorul Domnului va fi bine si va reusi sa mearga din nou si o so revedem asa plina de viata cum era ea!!!lasa-ti rautatile si incercati sa va ganditi la ea!!!

  7. va rog sa va treziti si sa incercati sa va dati seama k tot acest circ sa transformat intro drama pe care parinti fetei,pers dragi care o cunosteau si prietenul ei o traiesc in momentul de fata,nu incercati sa aruncati vina intre ei,nu conteaza atat de mult alcolemia soferului vinovat sau viteza celui k atv,important era sa stea akolo soferu sa nu fuga si sa incerce sa coopereze pt a nu ingreuna situatia si a se scrie asemenea aberati!!!!

  8. Nu am vazut accidentul. Locuiesc in zona. Am auzit o scurta frana, zgomot dar NU de impact si cand am ajuns la geam am vazut fata intinsa pe jos si baiatul tocmai mergea strigand spre ea. Ajuns la ea a ridicat-o si a inceput sa o scuture. Noroc ca a oprit imediat o masina din care a coborat un politist si i-a strigat sa o lase jos. Apoi au fugit aclo doi tineri, unul si-a scos tricoul, la rupt si i-au acordat fetei prim ajutor( probabil incercau sa opreasca o sangerare).

  9. si daca nu era vinovat de ce a incercat sa fuga,sau si asta ai voie in strainatate…

  10. trezeste-te fetito suntem in romania…unde nu ai voie sa bei la volan si punct.vinovatii sa plateasca…stie cineva ce a patit fata…

  11. „Tânără rănită după ce un Logan a lovit în plin un ATV în giratoriul Mihai Viteazu”
    Am fost doar spectator, nu sunt de partea niciunei parti, dar ma intriga minciunile din presa. Loganul nu a lovit in plin, pentru ca el a intrat perpendiculat pe directia de mers a atv-ului. Atv-ul l-a ocolit, rasturnandu-se. A fost lovita………in cap deontologia profesionala a „jurnalistului” care a scris articolul.

  12. auzi, dar de unde stii tu ca cei doi cu atv-ul circulau regulamentar? ai citit cumva legea ca sa te informezi daca cei doi aveau dreptul sa circule fara casca? unde scrie ca atv-urile pot depasi viteza maxima legala admisa in localitate adica cea de 50 km/h? chiar consideri ca acel atv este de doua persoane? deci hai sa vorbim de cine circula regulamentar…… in strainatate ai habar care e concentratia de alcool admisa? cauta pe net daca esti curios. daca un om ar fi beat si nu ar avea capacitatea de a conduce vehicul la 0,13 g/l atunci nici tarile europene nu ar admite 0,5 g/l. ok, la noi nu se admite nici 0,0001, dar sa nu tragem concluzia ca soferul loganului era mort de beat si nu a vazut semnul de cedeaza trecerea.

  13. sunteti foarte rai ,in loc sa luati in considerare ca soferul loganului avea alcool in sange si pe deasupra nu a acordat prioritate,ii cautati bube tot celor doi tineri care circulau regulamentar , s trist ca un comment nu am vazut sa il acuze pe soferul vinovat,astia sunt romani nostri de pretutindeni

    1. Acum depinde cum pui problema. Nu incurajez in niciun caz consumul de alcool cu atat mai putin sofatul sub influenta alcoolului. Dar ce inseamna 0,13 mg/l alcool pur in aer expirat? Poate o bere, ceea ce in alte tari civilizate este permis, poate niste bomboane cu lichior,…..sau poate deloc alcool. Cunosc cateva cazuri in care etilotestul arata o valoare iar analiza de sange valoare 0. Apoi te urci la volan si dai peste teribilismul unor tineri (este doar un exemplu, nu neaparat valabil in cazul de fata), faci accident, si te trezesti in toate ziarele. Toti scriu de tine ca ai fi ultimul ratat de pe fata pamantului,si intreaga lume te trateaza ca pe un infractor. Cred ca totusi punem prea usor etichete in necunostinta de cauza.

  14. din nefericire pt voi se vede k sunteti departe de realitate atv era imatriculat de registru auto si avea drepturi indepline sa circule pe drumurile publice……

    1. Auzi ca nu au ce cauta in oras…DE CE ?Taxe,impozite,asigurari si inmatriculari se platesc la fel ca la orice alt vehicul.Cel care vrea sa scoata ATV-urile din oras este un dobitoc,incapabil sa gindeasca si probabil este hranit de cei din jur pentru ca nu stie sa faca diferenta intre ligura si furculita cind are farfuria de ciorba in fata.Atita vreme cit ATV-urile sunt inmatriculate legal,proprietarii acestora le pot folosii pe toate drumurile publice,incusiv in oras.

  15. Sa sti ca nu am vazut foarte des in zona atv-uri, cred ca tocmai de aceea mi-a atras atentia in mod deosebit dar ptr ca facea galagie f mare. Pur si simplu era evident ca se dadea in spectacol. Banuiesc ca este vorba despre acelasi implicat in accident, (coincidenta este destul de mare), dar nu pot afirma cu siguranta acest lucru.

      1. din pacate mai mult decat am scris in comentarii nu asi avea ce sa-ti spun la telefon, imi pare rau

  16. Pai da ca doar la noi in tara s-a mai pomenit sa fie permis sa circuli cu vehicule forestiere pe drumurile publice, majoritatea fiind conduse de dobitoci.

    1. ATV = All terrain vehicle,adica in traducere pentru DOREL ( apare in diverse clipuri pe net ) = vehicul pentru orice teren.Atita vreme cit este inmatriculat legal,are dreptul sa circule pe TOATE drumurile publice.

  17. nu am fost la fata accidentului, din pacate sau din fericire, dar locuiesc in zona si cu putin timp inainte de a se produce accidentul era un ATV care pur si simplu ma scotea din minti, se invartea in sensul giratoriu cu viteza f mare, apoi a luat-o pe Calea Dumbravii de ziceai ca-i la vreo competitie…si chiar m-am gandit ca si-o cam cauta cu lumanarea

    1. si crezi ca era vorba despre acelasi atv? ca banuiesc ca nu sunt foarte multe atv-uri pe sosea

  18. conducatorul ATV/ului, facea tumbe in sensul giratoriului, probabil iesise cu prietena sa o impresioneze, ….fara gluma, conducea cu o viteza mult prea mare pentru un drum public