Organizaţia E.M.M.A. – Eternul Miracol Materna Alinare, organizează duminică, 26 mai, de la 17:30, la cea de a sasea ediţie a evenimentului “Ziua Părinţilor de Îngeri”, singurul eveniment din România si cel mai mare din lume, de acest gen, de comemorare a copiilor plecaţi prea curând din această lume.

Şi în acest an, în aceeaşi zi, la aceeaşi oră, Parinţii de Îngeri, apropiaţii acestora şi simpatizanţii E.M.M.A., vor aprinde lumânări şi vor înălţa la cer baloane colorate simultan, în 21 de oraşe din România şi în patru oraşe din Anglia, Franţa şi Germania.

“Acest eveniment are o semnificaţie aparte, în mod special pentru părinţii care au pierdut un copil înainte de naştere, momentul înălţării baloanelor simbolizând despărţirea de copilul pe care nu au apucat să-l vadă, să-l ţină în braţe, să-l cunoască. Este un moment emoţionant care alină la gandul că pot face asta, pentru copilul plecat prea curând de lângă ei”, transmit organizatorii.

La Sibiu, evenimentul va avea loc în Parcul Sub Arini, în zona statuii lui Mihai Eminescu.

„Din proprie experienţă ştiu că niciun om nu trebuie să treacă singur prin aşa ceva şi că o vorbă bună, spusă cu sinceritate, poate face diferenţa majoră între un suflet chinuit

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

duminică este ziua părinţilor de îngeri, la sibiu. lumânările vor fi aprinse în parcul sub arini  duminică este ziua părinţilor de îngeri, la sibiu. lumânările vor fi aprinse în parcul sub arini

Ultima oră

Comentariul meu