Competiţia sportivă Cupa României la Karate se va desfăşura la Sala Transilvania din Sibiu în perioada 24-25 mai.

La competitive au drept de participare numai cluburile afiliate Federaţiei Române de Karate (F.R.K.), iar sportivii înscrişi trebuie să aibă asupra lor legitimaţia sportivă cu viza anuală şi viza medicală emisă de Policlinica Sportivă şi asigurare medicală.

„Acum când karate-ul mondial are şansa de a deveni sport olimpic prin WKF, rog toţi membrii FRK să demonstreze forţă şi unitate prim implicare în toate acţiunile FEDERAŢIEI Române de Karate”, este mesajul transmis de preşedintele FRK, Lucian Băroiu înainte de competiţie.

Deschiderea oficială a competiţiei va avea loc sâmbătă, 25 mai, de la ora 9.30 la Sala Transilvania, urmată de probele eliminatorii şi finalele mici la kata individual şi kumite individual la categoriile masculin şi feminin, juniori, seniori şi U21.

Finalele mari se vor desfăşura în aceeaşi locaţie duminică, 26 mai între orele 9.00-17.00.

Cântarul reprezintă probă eliminatorie pentru toţi concurenţii. În cazul în care un concurent nu are greutatea la care a fost înscris în concurs este eliminat.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cupa romaniei la karate se va desfăşura la sala transilvania din sibiu în acest weekend  cupa romaniei la karate se va desfăşura la sala transilvania din sibiu în acest weekend

Ultima oră

Comentariul meu