Sute de parinti ai elevilor din localitatile invecinate, care invata in Sibiu, au asaltat Inspectoratul Scolar cu intrebari privind banii pentru naveta copiilor, pe care nu i-au mai primit din luna septembrie. Oamenii au de primit, in multe cazuri, sute de lei si s-au plans ca nu isi mai pot trimite copiii la scoala, in aceste conditii.

“Ii rog sa aiba rabdare, sa nu isi retraga copiii din scoli. Este foarte important. Am vorbit personal cu ministrul Educatiei, Remus Pricopie si mi-a promis ca, in maxim 4 saptamani, situatia se va rezolva`, a declarat inspectorul general scolar al Sibiului, Stefan Firu.

Peste 2.200 de elevi din Sibiu au venit, tot anul scolar, pe banii lor la cursuri, chiar daca drumul le este asigurat inclusiv prin Legea Educatiei. Multi dintre ei din familii fara prea mari posibilitati materiale, elevii din localitatile invecinate sunt, de multe ori, chiar mai constiinciosi decat cei care locuiesc in Sibiu.

Parintii ameninta, insa, ca, daca nu isi vor primi banii restanti, nu isi vor mai inscrie copiii si in anul scolar viitor.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

“banii pentru elevii navetisti vin in maxim o luna`  “banii pentru elevii navetisti vin in maxim o luna`

Ultima oră

Comentariul meu