Autoritatile locale indeamna in continuare sibienii sa participe la campaniile de adoptii a cainilor fara stapan din Sibiu. In paralel continua si activitatea de sterilizare a cainilor de pe strazi – 371 au fost sterilizati de la inceputul anului.
Adoptiile sunt considerate cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemei cainilor fara stapan. Anul acesta, din cei 119 caini adoptati, 40 au fost preluati de familii din Germania. Anul trecut, numarul total al cainilor care au avut o `familie adoptiva` a fost de 326 (90 in Germania).
In ceea ce priveste sterilizarile, anul trecut au fost contabilizate 1.245 de astfel de operatiuni, dintre care 125 au fost realizate de Asociatia Pferd und Hund.

`Educatia cu privire la animalele de companie – componenta importanta pentru eliminarea abandonului de caini si incurajarea adoptiilor. Proiectul educational pe care municipalitatea l-a demarat impreuna cu Asociatia Animal Life va continua in scoli si pe parcursul acestui an, fiind un proiect care a fost bine primit in randul elevilor. Gradinitele, scolile si liceele din Sibiu interesate de acest proiect se pot inscrie contactand Serviciul Public de Gestionare a Cainilor fara Stapan pe adresa de e-mail cainifarastapan@sibiu.ro sau la numarul de telefon 0269.22.99.59`, comunicat Primaria municipiului Sibiu

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

119 maidanezi, adoptati de la inceputul anului. mai poftiti  119 maidanezi, adoptati de la inceputul anului. mai poftiti

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Problema e ca si rezolvata …ce mai sunt citeva sute de mii de maidanezi care se hranesc cu carne de om …

  2. FOARTE PUTINI sunt maidanezii sterilizati sau adoptati tinand cont ca sunt MII DE MAIDANEZI in Sibiu