Publicat înUltima oră

Dragnea: Cea mai grea decizie va fi de luat in regiunea Sibiului si a Brasovului


Stabilirea resedintelor viitoarelor regiuni va fi penultima decizie din acest proces de regionalizare, a declarat, joi, la Iasi, viceprim-ministrul Liviu Dragnea, in timpul primei dezbateri organizate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) la nivel local cu privire la procesul de regionalizare-descentralizare. `Trebuie sa recunosc faptul ca este decizia care genereaza cele mai multe patimi, discutii, negocieri.() Vreau sa va spun ca sunt anumite regiuni in care traiesc oameni care au suficienta inteligenta si nu mai stau sa se uite la dezbaterile de la televiziuni si au inceput temeinic sa stranga in jurul lor forte care sa ii sustina in demersurile lor`, a spus Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Viceprim-ministrul a afirmat totodata ca in viitoarele resedinte de judet nu trebuie concentrate sediile tuturor institutiilor regionale. Dragnea sustine totodata ca ar fi bine ca in fiecare judet sa fie una, doua sau trei institutii regionale, 'astfel incat fiecare judet sa simta ca participa la acest proces de regionalizare'.

Vicepremierul a prezentat si un sondaj privind opiniile exprimate de populatia din interiorul fiecarei regiuni de dezvoltare. Cea mai grea decizie va fi de luat, spune Dragnea, in regiunea in care se vor afla orase ca Brasov

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții