Cel mai popular concurs hipic internaţional din România, Transylvania Horse Show, reuneşte, la cea de-a treia ediţie, unii dintre cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai echitaţiei la nivel mondial. 

Peste 70 de concurenţi din 19 ţări vor participa, în perioada 24 – 26 mai, la Transylvania Horse Show, eveniment dedicat sporturilor ecvestre şi iubitorilor de cai.

Evenimentul aduce la Sibiu invitaţi speciali precum Catrin Norinder, directoarea de Discipline Olimpice din cadrul Federatiei Ecvestre Internationale (FEI) ;i una dintre cele mai importante persoane din cadrul FEI, Andrew Fell, unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de traseu cross-country la nivel internaţional, care a creat traseul şi pentru competiţia de la Prod, Sandra Auffarth, campioană olimpică medaliată cu aur la echipe şi cu bronz la individual în cadrul Olimpiadei organizate la Londra în 2012, Gerd Kuest, din Germania, presedintele juriului sau delegatul tehnic al Federaţiei Ecvestre Internaţionale, Peter Fell din Irlanda.

Concursul va fi comentat live de Ed Holloway, comentator sportiv profesionist din Marea Britanie specializat pe disciplina “Proba completă”.

Traseul de la Prod este format din 29 obstacole naturale din lemn masiv, arbuşti ornamentali, căsuţe în miniatură sau mese supradimensionate ce vor fi distribuite pe o distanţă de 3.650 m, ȋn cadrul unui circuit ȋn aer liber.

Transylvania

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

experţii concursurilor hipice internaţionale vin în weekend în romania, la prod, la transylvania horse show 2013  experţii concursurilor hipice internaţionale vin în weekend în romania, la prod, la transylvania horse show 2013

Ultima oră

Comentariul meu