Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) organizează, în perioada 15-21 iulie, Şcoala de Vară adresată elevilor din clasa a XI-a, cu tematica “Alege-ţi cariera smart”.

Potrivit organizatorilor, Şcoala de vară vizează “schimbarea atitudinii acestora faţă de pregătirea lor pentru viaţa profesională şi alegerea carierei potrivite”.

“Am urmărit o deschidere către mediul extern. Conceptul este unul în premieră prin acela că vrem să ajutăm elevii să-şi găsească cariera potrivită. Venim cu acest eveniment cu care vrem să-i punem în contextele specifice fiecărei profesii. În această perioadă nu se vor ţine cursuri sau lecţii. Vor fi activităţi, workshop-uri, exerciţii de creativitate, comunicare, de planificare a carierei, workshop-uri dezvoltate de fiecare facultate în parte, în funcţie de domeniu”, a declarat prof. univ. dr. Livia Ilie (foto), prorector Strategie organizaţională şi financiară în cadrul ULB Sibiu.

Gruul ţintă este format din peste 150 de elevi de clasa a XI-a din Sibiu şi judeţele Alba, Vâlcea, Hunedoara, Mureş, Braşov, Harghita, Covasna şi Olt.

Criterii de selecţie sunt media generală din clasele IX-XI (minim 8), o scrisoare de motivaţie prin care elevul argumentează participarea la Şcoala de vară a ULBS şi o scrisoare de recomandare semnată de diriginte.

Vor fi implicaţi în organizarea Şcolii de vară

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

150 de locuri la şcoala de vară a ulbs. elevii de clasa a xi-a, invitaţi să cunoască îndeaproape viaţa de student  150 de locuri la şcoala de vară a ulbs. elevii de clasa a xi-a, invitaţi să cunoască îndeaproape viaţa de student

Ultima oră

Comentariul meu