Clubul Sportiv PUMA organizeaza in 8 iunie, in Parcul Sub Arini cea de-a doua editie a evenimentului Sibiu Challenge, un proiect care urmareste dezvoltarea unei atitudini pro-sport la nivelul comunitatii sibiene.

Inspirat de conceptul “World Challenge Day`, un concurs international al sportului de mase, organizat la Sibiu in anul 1993, Sibiu Challenge ofera participantilor toate conditiile pentru practicarea unui sport: infrastructura sportiva, echipamente si indrumare specializata.

In fata Stadionului Municipal, pe zona de asfalt si de iarba, in intervalul 09:00 – 21:00, vor fi amenajate 20 de zone in care sibienii pot practica dupa preferinte: fotbal, baschet, escalada, tenis cu piciorul, tenis de camp, volei, ping-pong, fitness, gimnastica, handbal, arte martiale, badminton, rugby, escalada, atletism, mountain-bike.

`Fiecare spatiu de joaca este coordonat de personal specializat care va oferi participantilor sfaturi utile si informatii despre sportul dorit. Instructorii ii vor initia pe cei care practica pentru prima data o anumita disciplina sportiva, punandu-le la dispozitie echipamentul necesar si experienta lor. Actiunile se vor desfasura dupa un anumit program pe baza de inscriere, fie in avans pentru grupuri organizate, fie la fata locului in cazul in care terenurile sunt disponibile. Pentru mai multe informatii legate de modul de desfasurare a evenimentului si programul complet,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

sibiu challenge revine in parcul sub arini  sibiu challenge revine in parcul sub arini

Ultima oră

Comentariul meu