Două unităţi de învăţământ din Sibiu au obţinut din nou titlul de „Şcoală Europenă”. Acestea sunt Colegiul Naţional „Octavian Goga”, una dintre cele şapte şcoli din ţară care a obţinut pentru a patra oară consecutiv această titulatură (2004, 2007, 2010, 2013) şi Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum”, şcoală de două ori certificată, 2010 şi, respectiv, 2013.

Premierea unităţilor de învăţământ câştigătoare a avut loc luni, 20 mai, la Palatul Parlamantului din Bucureşti.

De la Sibiu au participat prof.dr. Ştefan Firu, Inspector Şcolar General, prof. Anca Voineag, inspector de programe educaţionale europene, prof. Laura Dumitru, director al Colegiului Naţional „Octavian Goga” Sibiu, prof. Marian Solomon, director al Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu şi elevele Epure Georgiana şi Bungeanu Cristina din clasa a XII-a de la Colegiul Naţional „Octavian Goga”, respectiv, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu.

Competiţia a fost lansată de Ministerul Educaţiei Naţionale în anul 2004 şi reprezintă o recunoaştere a efortului depus de unităţile şcolare în dezvoltarea de proiecte, de evenimente sau de activităţi europene care conduc la îmbunătăţirea strategiei instrucţionale, a managementului şcolar şi la dezvoltarea unei culturi organizaţionale optime, în raport cu sistemul educaţional european.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

două şcoli din sibiu au primit titlul de „şcoală europeană”. una, a patra oară, iar cealaltă, a doua oară  două şcoli din sibiu au primit titlul de „şcoală europeană”. una, a patra oară, iar cealaltă, a doua oară

Ultima oră

Comentariul meu