Au mai ramas cateva zile pana la a doua editie a `Sibiu Fashion Days 2013`, eveniment care se va desfasura in perioada 31 mai -1 iunie. Multe surprize si invitati speciali promit organizatorii si pentru aceasta editie, printre care si o colectie inedita semnata Rita Muresan.

`Doina Levintza isi va prezenta la Sibiu, pentru prima data, celebra rochie de mireasa care a aparut in mai multe editoriale si Rita Muresan, revine dupa un an de absenta din lumea fashion-ului, cu o colectie inedita de costume de baie glamour si rochii de plaja. Fiecare designer, insa, promite surprize si colectii speciale`, spun organizatorii.

In prima seara, DJ Moshu va intretine atmosfera, iar finalul evenimentului ii apartine Corinei, care va sustine un concert in 1 iunie.

ot in prima seara, un cuplu, va putea castiga o vacanta de un weekend la Paris, oferita de agentia de turism Dream Travel. Tot ce trebuie sa faca este sa fie prezenti la eveniment si sa completeze taloanele pe care organizatorii le vor pune la dispozitie. La finalul serii, se va face extragerea si vor fi anuntati castigatorii.

Pe 1 iunie, adica in cea de-a doua seara a `Sibiu Fashion Days`, programul va fi completat de o prezentare de

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

colectii semnate doina levintza si rita muresan la `sibiu fashion days`  colectii semnate doina levintza si rita muresan la `sibiu fashion days`

Ultima oră

Comentariul meu