Publicat înUltima oră

Studiu pe bune: Peste 70 la suta dintre ardeleni beau bere pentru a preveni pietrele la rinichi!

Peste 70 la suta din ardeleni cred ca un consum moderat de bere poate preveni aparitia pietrelor la rinichi, iar un sfert cred ca berea poate fi considerata o sursa naturala de vitamine de tip B, releva rezultatele unui studiu comandat de Asociatia Berarii Romaniei si dat marti publicitatii.

Directorul general al Asociatiei Berarii Romaniei, Constantin Bratu, a declarat, marti, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca un studiu comandat, anul trecut, de asociatie arata ca "doua treimi dintre ardeleni beau bere cand se intalnesc pe terasa cu prietenii si o prefera pentru proprietatea sa de a hidrata organismul".

"Peste 70 la suta dintre ardelenii care iubesc berea cred ca un consum moderat de bere poate preveni aparitia pietrelor la rinichi. Aproape o treime din consumatorii ardeleni de bere o prefera pentru ca este fabricata din ingrediente naturale, iar un sfert cred ca berea poate fi considerata o sursa naturala de vitamine de tip B. De asemenea, 40 la suta dintre ardelenii consumatori de bere au afirmat ca berea nu lipseste din frigider pe perioada verii", a spus Bratu.

Studiul a fost realizat pe un esantion reprezentativ la nivel national, de 1.024 de persoane, in perioada mai-iunie 2012.

Studiul a fost

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții