Turneul claselor a opta, manifestare cunoscută drept “Petroliada” şi ajunsă la cea de-a XXI-a ediţie, a reunit vineri şi sămbătă, pe terenul de sport al Şcolii Naţionale de Gaz (SNG), un număr de zece şcoli din Mediaş şi nordul judeţului Sibiu şi aproximativ 400 de elevi.

Scopul acestui eveniment devenit tradiţional este acela de familiarizare a absolvenţilor ciclului gimnazial cu oferta educaţională a SNG, una dintre instituţiile de învăţământ de elită din municipiul de pe Târnava Mare.

Ştefan Valea, directorul respectivului liceu a declarat, la festivitatea de deschidere că “încercăm, ca în fiecare an să prezentăm oferta noastră educaţională şi o facem sub forma unui festival, a unei sărbători a elevilor claselor a opta. Participarea este una destul de bună, deşi regretăm absenţa a două şcoli din Mediaş, din motive organizatorice interne. Cei puţin peste 400 de elevi prezenţi vor participa la competiţii sportive şi teoretice”.

De-a dreptul redutabilă în sport s-a dovedit a fi Şcoala Gimnazială nr. 7 din Mediaş care a câştigat finalele de fotbal, handbal, baschet şi tenis de masă.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

şcoala gimnazială nr. 7 din mediaş, fără rival la “petroliadă”  şcoala gimnazială nr. 7 din mediaş, fără rival la “petroliadă”

Ultima oră

Comentariul meu