Rondul de Sibiu oferă, prin concurs, 10 bilete duble, cinci pentru seara de 22 mai şi alte cinci pentru reluarea reprezentaţiei programată pentru seara zilei de 23 mai, la premiera Teatrului de Balet Sibiu “Seara de Balet Rimsky Korsakov – Capriciul Spaniol şi Şeherezada”.

Primele zece persoane care vor trimite pe adresa redacţiei (redactia@ronduldesibiu.ro) un e-mail în care vor răspunde la întrebarea “Cum se numeşte premiera Teatrului de Balet Sibiu din această săptămână?”, alături de numele întreg, vor primi câte un bilet dublu (primele cinci pentru reprezentaţia de miercuri, 22 mai, iar celelalte cinci pentru reprezentaţia de joi, 23 mai).

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe adresa de e-mail cu care participă la concurs.

Vor fi luate în considerare e-mailurile trimise până miercuri, 22 mai, ora 12.

Teatrul de Balet Sibiu prezintă în 22 mai, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor, o nouă premieră: “Seara de Balet Rimsky Korsakov – Capriciul Spaniol şi Şeherezada”, iar în seara zilei de joi, spectacolul va fi reluat de la aceeaşi oră.

“Capriciul Spaniol” este un spectacol de dans contemporan, regia coregrafică fiind semnată de Livia Tulbure – Gună, iar scenografia de Valentin Codoiu.

“Şeherezada” este un spectacol de balet clasic

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

concurs: rondul de sibiu te trimite la balet. mai exact, la seara de balet rimsky korsakov – capriciul spaniol şi şeherezada  concurs: rondul de sibiu te trimite la balet. mai exact, la seara de balet rimsky korsakov – capriciul spaniol şi şeherezada

Ultima oră

Comentariul meu