Momentul mult așteptat a sosit! Student Sport îşi va desemna campioana universitară la fotbal a anului 2013. Începând cu 21 mai, Sibiul va fi cel care va găzdui a treia ediție a Campionatului Naţional Universitar de Fotbal – faza finală.

Echipele calificate sunt formate din studenți proveniţi din 6 centre universitare: Sibiu, Târgu Mureș, Timişoara, București, Oradea şi Iaşi. Acestea au obţinut un loc printre cele mai bune opt echipe din ţară în urma câştigării fazelor zonale ce au avut loc la Alba Iulia, Timișoara, București și Iași. Toți spectatorii sunt așteptați pentru a-și susține universitatea favorită la Sala Transilvania, începând cu ora 09:00, din 22 mai.

Festivitatea de deschidere va avea loc pe 21 mai, începând cu ora 15 în Aula “Avram Iancu” de la Facultatea de Litere şi Arte, unde vor fi prezente personalităţi importante ale oraşului Sibiu.

În ziua finalei, 24 mai, Student Sport a pregătit un nou meci demonstrativ, dintre reprezentanții Generației de Aur și Fostele Glorii ale Sibiului, începând cu ora 18, la Sala Transilvania. Publicul va putea urmări „la lucru” în echipa Generaţiei de Aur nume mari precum Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu sau Viorel Moldovan. Tot pe 24 mai, sibienii vor viziona un spectacol de cheerleading oferit de Majoretele de la Râşnov, care au ajuns până în semifinalele show-ului „Românii au talent”.

Organizatorii au pregătit premii şi pentru cea mai frumoasă galerie. De asemenea, campania de strângere de fonduri pentru Diana Stanciu va fi susţinută şi în cadrul acestui eveniment unde, la sfârşitul meciului demonstrativ, se va scoate la licitaţie un tricou semnat de toţi membrii Generaţiei de Aur. Mai mult de-atât, pe toată perioada competiţiei vor fi amplasate, la Sala Transilvania, urne în care se pot face donaţii către tânăra care se luptă pentru viaţa ei.

În cadrul competiţiilor Student Sport sunt angrenaţi peste 1000 de studenţi, din 64 de universităţi, din 23 de centre universitare. Student Sport vă mulțumește, în numele sportului universitar, pentru susținerea dumneavoastră și sperăm ca împreună să putem dezvolta acest domeniu!

 

Ultima oră

Comentariul meu