Înscrierile în clasa pregătitoare s-au finalizat vineri, 17 mai. Din datele oferite de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), în cea de-a doua etapă de înscriere au fost validate 162 de cereri în judeţul Sibiu, dintre care şase on-line.

Listele finale cu copii înscrişi în clasa pregătitoare în anul şcolar 2013-2014 vor fi afişate vineri, 24 mai, la toate unităţile de învăţământ, dar şi on-line, pe site-ul inspectoratului.

În primna etapă au fost validate 3.666 de cereri, ceea ce face ca numărul copiilor din judeţul Sibiu, înscrişi în clasa pregătitoare, în anul şcolar 2013-2014, să fiede 3.788.

Potrivit reprezentanţilor IŞJ, la nivelul judeţului Sibiu nu s-au înregistrat probleme pe parcursul celor două etape de înscrieri şi nu există copii pe care părinţii să fi dorit să îi înscrie la clasa pregătitoare şi să nu se fi realizat acest lucru.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

162 de copii au fost înscrişi în clasa pregătitoare în cea de-a doua etapă de înscrieri  162 de copii au fost înscrişi în clasa pregătitoare în cea de-a doua etapă de înscrieri

Ultima oră

Comentariul meu