Publicat înUltima oră

Johannis cere lui Ivancea sa puna politistii de paza la biciclisti

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a cerut conducerii Inspectoratului judetean de Politie sa implementeze o serie de programe de preventie care sa duca la cresterea sigurantei in trafic a biciclistilor. `Daca politia nu face s-ar putea sa fiu foarte nemultumit`, a subliniat primarul. De cealalta parte, seful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea, anunta ca de la 1 iunie, politistii sibieni vor amenda orice sofer care este surprins ca pune probleme biciclistilor in trafic.
Numarul accidentelor in care sunt implicati sibieni aflati in trafic pe bicicleta a crescut exponential, in ultima perioada. Unul dintre accidente, petrecut la intersectia strazilor Calea Dumbravii si Mihai Viteazul, a dus chiar la moartea unuia dintre veteranii promovarii mersului pe bicicleta. Practic, in fiecare saptamana are loc un accident in care este implicat un biciclist.

Johannis: `sunt foarte ingrijorat`

Primarul Sibiului spune ca a cerut sefului IPJ conceperea unor programe de preventie in cadrul unei intalniri dintre cei doi, intalnire care a avut loc cu un alt scop. `Am discutat cu seful Politiei, cu domnul Ivancea, si l-am rugat sa inceapa un mic program de preventie, fiindca asa nu se mai poate. Noi facem piste pentru biciclisti, oamenii merg cu bicicleta si avem tot felul de accidente fiindca

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții