Daca doriti sa vizitati o tara unde nu merge nimeni in afara de voi, aveti la dispozitie o intreaga lista de optiuni. Astfel de locuri va vor face sa va simtiti unici, atat la propriu, cat si la figurat. Va prezentam mai jos cateva dintre cele mai putin vizitate tari din lume, potrivit romanialibera.ro.

10. Afganistan

Conform New York Times, Afganistanul a fost vizitat, in anul 2012, de 17.500 de turisti. „Talibanii au un mesaj pentru turistii straini, mai ales daca provin din cele 50 de state membre ale coalitiei care sprijina guvernul: o mare greseala!”, conform aceleiasi publicatii americane. Noi nu va recomandam sa mergeti acolo pentru ca suntem de aceeasi parere cu americanii de la New York Times: ati face o mare greseala, cel putin in contextul social, politic si militar actual din Afganistan. Insa peisajele sunt incantatoare, iar monumentele istorice care nu au fost distruse de catre talibani te trimit cu gandul la istoria milenara a poporului afgan.

9. Comore

Comore este o tara din Oceanul Indian, aflata in largul coastelor Africii, intre Madagascar si Mozambic. Tantarii purtatori de malarie nu i-au speriat pe cei 15.000 de turisti care au ales sa viziteze Insulele Comore in anul 2010, potrivit unor

Citește mai departe pe: Cap Limpede

top 10 cele mai putin vizitate tari din lume! foto  top 10 cele mai putin vizitate tari din lume! foto

Ultima oră

Comentariul meu