Localnicii din Porumbacu de Jos, primarii din zona si oficialitatile sibienii, au participat sambata la Festivalul Culturii Montane de la Porumbacu de Jos. Festivalul, aflat la prima editie, a fost organizat de Biblioteca Astra, Serviciul Public Judetean Salvamont Sibiu, Asociatia Judeteana de Turism si primaria Porumbacu de Jos.

Evenimentul a adus la poalele varfulului Negoiu localnici din toate localitatile vecine, care au venit sa se bucure de preparatele traditionale, de programul artistic si sa particpe la concursurile dedicate copiilor.

La deschiderea au fost prezenti si Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean, Ioan Banciu, vicepresedintele CJ, prefectul Ovidiu Sitterli, subprefectul Mircea Cretu, Horatiu Racuciu primarul orasului Saliste, primarul comunei Porumbacu de Jos, Ioan Strava si deputatul Gheorghe Fraticiu.

“Eu vreau sa transmit doua cuvinte: multumesc si succes! Multumesc celor care au facut posibila aceasta organizare la care au participat toti primarii din zona, directorii institutiilor de cultura si toti colegii mei, care au muncit pentru acest proiect. Suntem la a doua etapa a Zilelor Culturale ale Judetului Sibiu, editia de primavara, pe care le sarbatorim impreuna cu Festivalul Culturii Montane. Astfel, vom da turistilor posibilitatea sa descopere judetul nostru prin cultura`, a spus Ioan Cindrea.

Festivalul a continuat cu o lansare de carte la scena

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

festivalul culturii montane de la porumbacu de jos sarbatorit in cadrul zilelor culturale ale judetului sibiu  festivalul culturii montane de la porumbacu de jos sarbatorit in cadrul zilelor culturale ale judetului sibiu

Ultima oră

Comentariul meu