Doi sibieni şi-au pierdut viaţa sâmbătă, 18 mai, dimineaţa, pe DN7, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Tuţuleşti, din judeţul Vâlcea.

Drumul Naţional 7 a fost sâmbătă, 18 mai, dimineaţa, blocat din cauza unui accident rutier cu urmări groaznice. Doi sibieni şi-au găsit sfârşitul pe DN7. Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Tuţuleşti, din judeţul Vâlcea, la kilometrul 218 plus 800 de metri şi s-a soldat cu iniţial cu decesul unui bărbat şi rănirea gravă a unei femei. De fapt, în jurul orei 6.45, pe Valea Oltului se circula normal, până când un autoturism marca Audi, care circula de la Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, a trecut pe contrasens şi a intrat efectiv sub roţile unui tir. Din primele informaţii, şoferul autoturismului a murit pe loc, iar însoţitoarea lui, o femeie, a fost transportată cu răni grave la spital.

„Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 7.00, pe DN7, la kilometrul 218 plus 800 de metri, în localitatea Tuţuleşti, judeţul Vâlcea. Un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un tir. Şoferul, în vârstă de 32 de ani, a murit pe loc, iar pasagerul din dreapta, o femeie, a fost transportată la spital. Se circulă alternativ în acest moment până la ridicarea tirului de pe şosea. Vom reveni cu alte amănunte imediat ce voi intra în posesia lor.”, a declarat subinspectorul Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

La nici două ore de la producerea accidentului a decedat şi cea de-a doua victimă, o femeie, la spital. Tirul care a izbit maşina era condus de un cetăţean bulgar de 31 de ani şi transporta 15 tone de acumulatori.

„Apelul la 112 a fost făcut de o persoană din trafic la ora 6.45 de minute. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale SPR Vâlcea şi Smurd. A fost găsit un bărbat decedat, şoferul, şi o femeie, mai în vârstă, încarcerată. Femeia a fost descarcerată şi dusă la spital, aşa cum am mai spus, iar apoi şi aceasta a decedat. În continuare, la această oră, 9.00, se circulă alternativ.”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

sursa: radiocalonline.info

FOTO – ARHIVA

Ultima oră

Comentariul meu