Clipe de groază trăite de o tânără de 21 de ani din Sibiu. Aceasta a pierdut controlul volanului și a plonjat cu mașina printr-u parapet la peste 200 de metri într-o râpă. Tânăra a fost dusă cu elicopterul de urgență la Tg. Mureș.

Accidentul a avut loc vineri după amiază pe drumul ce leagă Sibiul de Păltiniș. Conform primelor cercetări efectuate de polițiști, o tânără șoferiță, în vârstă de 21 de ani, a intrat cu viteză într-o curbă și s-a răstunat. De aici a ajuns tocmai într-o prăpastie de peste 200 de metri.

Medicii de la SMRUD Sibiu au decis să cheme un elicopter pentru ca șoferița să fie dusă la Tg. Mureș pentru îngrijiri medicale de specialitate.

[SocialLocker text=’Vrei sa afli mai multe detalii si să vezi IMAGINI VIDEO? Precis sunt si altii interesati. Trimite link-ul pe Facebook sau Google + si VEZI TOT ARTICOLUL ȘI FILMAREA VIDEO ‘]

”Am intervenit pentru salvarea unei victime din accident rutier din zona Păltiniş. Este vorba de o maşină într-o râpă. Am găsit o pacientă stabilă hemodinamic şi respirator, dar cu multiple traumatisme, respectiv traumatism cranian sever, suspiciune de fractură de coloană lombară, motiv pentru care am considerat că este mai bine să solicităm ajutorul elicopterului de la Mureş ca să ne ajute să o evacuăm în condiţii de siguranţă, și totodată pentru a-i fi acordate cele mai bune condiţii de tratament şi investigaţii suplimentare. Cu ajutorul colegilor de la Salvamont am reuşit totuşi să scoatem victima din râpă la suprafaţă. De aici a fost preluată de elicopter şi dusă pentru investigaţii şi tratament la Târgu Mureş”, a explicat Maria Crețu, medic SMURD Sibiu.

Salvată de salvamontiști

Tânăra a fost scoasă din râpă numai după ce la fața locului a sosit o echipă de intervenție de la Salvamont Păltiniș.

YouTube video

”Victima este cu un traumatism de coloană. S-a impus manevre speciale pentru acest caz de intervenţie. Panta este foarte înclinată. A necesitat foarte mult efort din partea tuturor forţelor care au participat la intervenţie. A fost găsită la aproximativ 200 de metri sub nivelul drumului”, a explicat Adrian David, șef serviciu Salvamont Sibiu.

[/SocialLocker]

Ultima oră

Comentariul meu