Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Raluca Turcan, a declarat vineri, 17 mai, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că propunerea ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, de a fi mărită vacanţa de vară pentru dezvoltarea turismului naţional ar trebui să ducă la demisia acesteia.

Potrivit lui Turcan,  propunerea nu face decât să demonstreze lipsa soluţiilor pentru relansarea turismului românesc.

“În opinia mea, este o propunere deopotrivă iresponsabilă, neprofesionistă şi populistă.  Ea arată neputinţă şi ar trebui să conducă la demisie. Doamna ministru, dacă vrea să ajute turismul, trebuie să îmbunătăţească infrastructura turistică, să stimuleze prin reduceri de fiscalitate care să ducă la oferte acceptabile în România, comparative cu alte ţări cu turism dezvoltat, să dezvolte parteneriate pentru atragerea mai multor turişti şi nu să umble la durata vacanţelor pentru elevi. În plus, în România, ar trebui să afle doamna ministru că oamenii nu merg în vacanţe pentru că nu au bani, pentru că sunt săraci” a spus Raluca Turcan.

În plus, reprezentanta PDL militează pentru mărirea numărului de ore de cursuri în sistemul de învăţământ românesc, propunere pe care întreaga Europă o ia în calcul.

“În Uniunea Europeană, dezbaterea este una de creştere a numărului

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

raluca turcan declară că propunerea lui grapini de prelungire a vacanţei ar trebui să ducă la demisia acesteia  raluca turcan declară că propunerea lui grapini de prelungire a vacanţei ar trebui să ducă la demisia acesteia

Ultima oră

Comentariul meu