Ingrediente: 

2 oua

125 g unt moale

150 g zahar

1 pastaie de vanilie

265 g faina

1 pachet praf de copt

125 ml lapte

3 banane mici, coapte

Pregatiti zaharul vanilat cu o seara inainte, taiati pastaia si puneti semintele in zahar. Amestecati.

A doua zi amestecati din nou.

Preincalziti cuptorul la 180°C.

Amestecati zaharul cu untul. Adaugati ouale, unul dupa celalalt. Apoi faina si praful de copt.

Curatati bananele si striviti-le cu o furculita destul de bine.

Adaugati laptele la aluat. Amestecati din nou. Adaugati bananele si amestecati pentru ultima data.

Varsati intr-o forma de chec. Coaceti timp de o ora.

Serviti. Pofta buna.

P.S. Cateodata vars peste chec cateva linguri de crema de ciocolata. Dar numai cateodata. Cand mai apuc.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

poezie în bucătărie 130: banana bread  poezie în bucătărie 130: banana bread

Ultima oră

Comentariul meu