Ingrediente:
2 oua
125 g unt moale
150 g zahar
1 pastaie de vanilie
265 g faina
1 pachet praf de copt
125 ml lapte
3 banane mici, coapte
Pregatiti zaharul vanilat cu o seara inainte, taiati pastaia si puneti semintele in zahar. Amestecati.
A doua zi amestecati din nou.
Preincalziti cuptorul la 180°C.
Amestecati zaharul cu untul. Adaugati ouale, unul dupa celalalt. Apoi faina si praful de copt.
Curatati bananele si striviti-le cu o furculita destul de bine.
Adaugati laptele la aluat. Amestecati din nou. Adaugati bananele si amestecati pentru ultima data.
Varsati intr-o forma de chec. Coaceti timp de o ora.
Serviti. Pofta buna.
P.S. Cateodata vars peste chec cateva linguri de crema de ciocolata. Dar numai cateodata. Cand mai apuc.
Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu