By Andrei

Scadalul masinilor de lux cu numere de inmatriculare atribuite misiunilor diplomatice ale tarii noastre continua. Portalul deschide.md, care a inceput investigatiile pe acest subiect, a publicat astazi un nou material in care dezvaluie ca si Ambasada Republicii Moldova de la Kiev are masini de lux. Printre aceste automobile se numara doua Porsche-uri, unul Cayenne s,i altul Panamera, pretul carora ar porni de la 100.000 de euro.

Jurnalistii l-au contactat pe consulul Republicii Moldova la Kiev, Victor Maimescu, care a declarat ca misiunea noastra in Ucraina are cel mult patru mas,ini, insa nu a putut preciza care sunt marcile acestora. Totodata,  Maimescu a spus ca seria D 055 apart,ine corpului nostru diplomatic.
Potrivit diplomatului, de obt,inerea placut,elor cu numere diplomatice la Kiev se ocupa un angajat al ambasadei, insa acesta nu a fost de gasit pentru oferi mai multe detalii.

Pe de alta parte, cei care au realizat investigatia au intrat in posesia unor informatii, potrivit carora Ambasada Republicii Moldova la Kiev ar avea cel putin 15 masini, ceea ce se poate vedea si din seria masinilor.

Click aici pentru galerie foto.

The post FOTO Super masini de lux si la ambasada Moldovei de la Kiev appeared first on Moldoveanul.

Via: Moldoveanul

Citește mai departe pe: Cap Limpede

foto super masini de lux si la ambasada moldovei de la kiev  foto super masini de lux si la ambasada moldovei de la kiev

Ultima oră

Comentariul meu