Pe strada Izvorului, pe tronsonul dintre strada Hermann Oberth şi intrarea spre Spitalul de Urgenţă, traficul se va închide total. Pe o perioadă de aproximativ două luni DPC va schimba bordurile şi va repara carosabilul. În această perioadă strada Lucian Blaga va permite circulaţia în dublu sens pentru a fi folosită ca rută ocolitoare.

Strada Bârsei, pe porţiunea dintre strada Dimitrie Cantemir şi strada Profesor Aurel Decei, traficul se va închide timp de două săptămâni începând de luni, 20 mai pentru a permite înlocuirea bordurilor şi reparaţia carosabilului.

Pe strada Oituz se vor executa lucrări de reparaţii pe porţiunea dintre strada Hipodromului şi strada Mărăşti. Pe perioada executării lucrărilor, timp de aproximativ trei zile, circulaţia va fi permisă în dublu sens pe strada Oituz, între străzile Mărăşeşti şi strada Hipodromului, pe partea cu grădiniţa.

DPC a finalizat lucrările pe strada Lungă, pe tronsonul dintre străzile I.L. Caragiale şi Ţiglari. Pe strada Ilie Măcelaru au fost finalizate lucrările la reţeaua de apă şi urmează să se aştearnă asfaltul. Se lucrează şi pe străzile Theodor Mihaly şi Haţegului la montarea bordurilor.

Ultima oră

Comentariul meu