Fântânile arteziene din oraş au fost puse în funcţiune. Fântâna din Parcul Astra, cea mai mare ca diametru din Sibiu, a fost pusă în funcţiune la începutul acestei săptămâni, în urma efectuării lucrărilor de reparaţii. Serviciul Gospodărire a supravegheat reparaţiile la sistemul de hidroizolaţie şi la pavajul de mozaic din interior.

Aceleaşi lucrări s-au efectuat la fântâna din Parcul Tineretului şi se efectuează în prezent şi la fântâna arteziană din faţa Casei Armatei, care va fi pornită în scurt timp.

Serviciul Gosdpodărire a contractat de asemenea lucrări de reparaţii la scările din pasajul subteran Bulevard, acestea fiind deja finalizate. Aceleaşi lucrări sunt realizate în prezent şi în pasajul Dumbrava.

De asemenea, se montează în această perioadă un nou gard, din lemn, care să protejeze copii care se joacă în locul special amenajat pe Bulevardul Vasile Milea. Pe rând, şi celelalte locuri de joacă vor fi îngrădite pentru siguranţa celor mici.

Continuă şi lucrările de cosire a vegetaţiei. Pe malurile Cibinului această operaţiune a fost deja finalizată, iar în prezent se lucrează pe Valea Hambei. Aceasta este însă o acţiune care va continua pe toată perioada sezonului cald pentru un aspect îngrijit al zonelor verzi.

Ultima oră

Comentariul meu