Odata finalizate lucrarile din zona Caii Dumbravii, strazile principale care fac legatura intre centru si iesirile din oras catre Cisnadie si Rasinari vor avea un nou regim de circulatie. Primarul Klaus Johannis a inaintat Comisiei de circulatie, spre studiu, propunerea instituirii de sensuri unice pe Calea Dumbravii, Calea Cisnadiei si Octavian Goga, ultimele doua fiind in prezent inchise pentru lucrari la infra si suprastructura. `Calea Dumbravii va avea sens unic dinspre Cimitir inspre intersectia cu strada Mihai Viteazul, de la intersectia cu strada Dima`, a anuntat Klaus Johannis.
Intre Mihai Viteazul si intersectia cu Milea, Calea Dumbravii va fi circulata in ambele sensuri. Totodata, Calea Cisnadiei va avea sens de circulatie unic, dinspre Mihai Viteazul catre strada Gheorghe Dima. Tot inspre iesirea din oras se va circula si pe strada Octavian Goga, pana la intersectia cu strada Avrig.
`Strazile de legatura vor ramane cu circulatie in sens dublu. Probabil ca si Dima va fi tot cu sens dublu. Deocamdata e un proiect, se va mai discuta pe el pana la finalizarea lucrarilor`, a declarat viceprimarul Virgil Popa.
Lucrarile la Calea Cisnadiei vor fi terminate cu siguranta in cursul acestui an. Acelasi termen nu este inca, stabilit, si pentru strada Octavian Goga, unde

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

calea dumbravii, calea cisnadiei si octavian goga vor avea sens unic  calea dumbravii, calea cisnadiei si octavian goga vor avea sens unic

Ultima oră

Comentariul meu