După două zile de concurs, trofeul Sibiu Jazz Festival şi premiul de 500 de euro, au plecat la Bucureşti, după ce trio-ul Blue Train a încântat publicul. Anul acesta, juriul s-a declarat plăcut surprins de cei ce se doresc a fi noile talente în materie de jazz.

“Acest premiu înseamnă că mai este încă foarte mult de lucru până la atingerea unor performanţe artistice. E foarte mult de ascultat şi cântat şi mai avem de lucru la atitudinea în care cântăm. Acest premiu e certitudinea faptului că mai sunt mulţi paşi de făcut şi este un imbold pentru noi. Nu ne aşteptam să câştigăm, dar ne aşteptam să ne simţim bine pe scenă. A fost foarte plăcut, publicul a simţit ceea ce noi am dorit să transmitem şi s-a simţit”, a declarat Liviu Negru, unul dintre membrii Blue Train după primirea premiului.

Şi premiul pentru cel mai bun solist a plecat tot la Bucureşti, Cristina Leonte, de la  Ana-Cristina Leonte Trio fiind apreciată pentru “frazarea, nunatarea şi inteligenta dicţiei”.

Premiul Esperanta a mers la membrii fromatiei George Enescu Jazz College Sextet, iar premiul special “pentru cel mai original solist”, a fost luat de saxofonistul de la Earth Wind and

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

video trofeul sibiu jazz festival a fost câştigat de trio-ul blue train. tinerele surprize au încântat juriul  video trofeul sibiu jazz festival a fost câştigat de trio-ul blue train. tinerele surprize au încântat juriul

Ultima oră

Comentariul meu