Importanta vietii sexuale intr-un cuplu nu mai trebuie argumentata de mult timp. Mai pudici sau mai dezinvolti, in cele din urma suntem nevoiti sa acceptam ideea ca sexul este o parte extrem de importanta a vietii noastre.

Importanta vietii sexuale intr-un cuplu nu mai trebuie argumentata de mult timp. Mai pudici sau mai dezinvolti, in cele din urma suntem nevoiti sa acceptam ideea ca sexul este o parte extrem de importanta a vietii noastre. Insa, desi traim intr-o epoca in care informatia pare sa ne guverneze vietile si ne place sa credem ca stim totul chiar si despre cele mai intime detalii ale vietii noastre, suntem prizonieri involuntari ai unor prejudecati pe care le purtam cu noi uneori de-a lungul intregii vieti.

Exista, prin urmare, lucruri pe care le facem sau le spunem, fara sa meditam prea mult asupra lor, pentru simplul fapt ca asa credem noi ca stau lucrurile. Specialistii in probleme care privesc viata de cuplu sunt insa adesea de alta parere decat cea unanim raspandita. Iata o lista cu lucrurile pe care, spun specialistii, ar trebui sa le constientizam si sa le acceptam inainte de 40 de ani:

1. Pe el nu-l intereseaza daca esti sau nu

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

prejudecăţi despre sex dărâmate de statistici şi studii  prejudecăţi despre sex dărâmate de statistici şi studii

Ultima oră

Comentariul meu