Partidul Forţa Civică, filiala Sibiu, a anunțat azi prezenţa la Sibiu a preşedintelui partidului, domnul Mihai Răzvan Ungureanu, cel care va veni să inaugureze în oraș noul sediul Forţa Civică Sibiu, din Piaţa Mică, nr. 13.

În cadrul vizitei la Sibiu, Mihai Răzvan Ungureanu se va întâlni cu primarul municipiului Sibiu, Klaus Johannis. Întâlnirea va avea loc la sediul Primăriei Sibiu, de la ora 10,00 şi are un caracter privat. De la ora 13,00, preşedintele partidului Forţa Civică va avea o întâlnire cu studenţii Facultăţii de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, în incinta Facultăţii de Drept, urmată de participarea la două emisiuni televizate, la posturile Antena 1 Sibiu (ora 15,00) şi TV Eveniment Sibiu (ora 14,00).

De la ora 17,00, la sediul Forţa Civică Sibiu, Mihai Răzvan Ungureanu se va întâlni cu membrii şi simpatizanţii partidului, iar de la ora 18,30, la restaurantul Ciao Italia va avea loc o întrevedere cu reprezentanţi ai comunităţii oamenilor de afaceri din Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu