Finala Campionatului National Scolar de Sah `Elisabeta Polihroniade` are loc, in sala de sport a Scolii Generale nr. 5 din Medias, sambata, 18 mai, cu incepere de la ora 10.

Evenimentul ii aduna ca parteneri pe Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului, Autoritatea Nationala Pentru Sport si Tineret, Asociatia Clubul Sportiv `Elisabeta Polihroniade`, Federatia Romana de sah si Romgaz.

Proiectul este unul national, iar in Medias se va desfasura finala pe judetul Sibiu.

Echipe de 4 elevi

La aceasta competitie sunt invitate toate scolile generale din orasele si comunele judetului. Echipa va fi formata din 4 elevi (cel putin o fata membra) din aceeasi scoala, in cazul oraselor, iar in ceea ce priveste comunele, cei patru componenti vor fi selectionati din toate scolile din comuna.

Echipele vor disputa cinci runde, orasele separat si comunele separat, urmand ca la final castigatoarele celor doua serii sa dispute un meci, in urma caruia va fi stabilita campioana judetului Sibiu.

Campioana oraselor si campioana comunelor vor fi invitate sa participe la Finala Nationala a acestei competitii, care va avea loc in perioada 14-16 iunie 2013 in statiunea Caciulata.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

campioana sibiului la sah scolar se decide, sambata, la medias  campioana sibiului la sah scolar se decide, sambata, la medias

Ultima oră

Comentariul meu