La Conferinta Nationala a CSL, desfasurata sambata la Romexpo, 500 de delegati au votat noul Birou National de Conducere, in fruntea caruia s-a pozitionat Claudia Benchescu. In functia de vicepresedinte a fost ales si reprezentantul liberalilor sibieni, Alexandru Banutu. Noul presedinte al CSL este Claudia Benchescu.
La Conferinta Nationala a Clubului Studentilor Liberali au fost prezenti si Presedintele Partidului National Liberal Crin Antonescu, Ministrul Economiei Varujan Vosganian, Ministrul Delegat pentru Relatia cu Parlamentul Mihai Voicu, Ministrul de Finante Daniel Chitoiu, Ministrul Delegat pentru romanii de pretutindeni europarlamentarii Norica Nocolai si Cristian Busoi, Presedintele Tineretului National Liberal Florin Alexe, Dinu Zamfirescu si reprezentantul LYMEC Daniel Kaddik.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

alexandru banuta, reprezentantul luiberalilor sibieni in conducerea nationala a cluburilor studentesti liberale  alexandru banuta, reprezentantul luiberalilor sibieni in conducerea nationala a cluburilor studentesti liberale

Ultima oră

Comentariul meu