Publicat înUltima oră

`Inflatie` de cetateni de onoare: viceprimarul Krech si fotbalistul Cotora, printre cei sase noi nominalizati

Pentru intreaga activitate dusa in calitate de primar, timp de doua mandate, Johann Krech – actualul viceprimar al Cisnadiei – este nominalizat pentru titlul de Cetatean de onoare al orasului. In sedinta de joi, 16 mai, consilierii locali ai Cisnadiei sunt chemati sa aprobe sau respinga acordarea acestui titlu. Numele lui Krech (foto) este continuat, pe ordinea de zi a sedintei forului legislativ local, de alte cinci nume, toate propuse de asemenea pentru titlul de Cetatean de onoare. Printre acestea este si Lucian Cotora, fotbalistul lui Inter Sibiu, plecat ulterior si la Dinamo si nascut in 1969 la Cisnadie. Lui Cotora ii este propus acest titlu pentru ` intreaga activitate desfasurata in domeniul sportiv.
Potrivit ordinii de zi a sedintei Consiliului local Cisnadie – publicata de agenda-cisnadianului.ro, ceilalti patru `nominalizati` sunt scriitoarea de carti pentru Karin Gundisch, pictorul Marcel Bunea (pentru activitate artistica), Oswald Melzer (fost consilier judetean, pentru activitate sportiva) si, respectiv, Ioan Precup, cel care a organizat competitii sportive pentru fostul FC Cisnadie.

Cisnadia are, pana acum, peste 20 de cetateni de onoare. In noiembrie 2004, printr-o singura hotarare, acest titlu a fost acordat tuturor fostilor primari, alesi dupa 1989: Mihai Gheorghe, Roberto Dietrich, Adrian – Doru Cristea si

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții